Om oss

Välkommen till Stockholm Golv & Måleri – Ditt förstahandsval när det kommer till att lägga ny fiskbensparkett i Stockholm. Här arbetar ett sammansvetsat och engagerat team av golvläggare som har över 17 års erfarenhet från golvbranschen.

Våra golvläggare är experter på golvvård och vi är stolta över att hjälpa dig med allt från golvläggning av fiskbensparkett till jämn golvslipning. Vi välkomnar både privatpersoner och företag till vår golvfirma i Stockholm när det är dags att ta hand om dina golv.

Under Arga Snickaren 2017-2018 var våra medarbetare från Stockholm Golv & Måleri delaktiga i produktionen. Vår roll i showen var att hjälpa deltagarna med både golvläggning och golvslipning. En rolig och spännande upplevelse.

fiskbensparkett-stockholm-om-oss

Om du vill träffa oss för att prata golv eller bara ta en kaffe kan du besöka vårt showroom på Norrbackagatan 44, 113 34 Stockholm. Annars finns vi tillgängliga via mejl, telefon eller via vårt kontaktformulär om det känns smidigare för dig.

När det är dags att lägga ny fiskbensparkett i Stockholm är du välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig vidare!

certifikat-för-hög-kreditvärdighet