golv-som-blivit-slipat-i-stockholm

Golvslipning

Olika träslag är det vanligaste materialet att använda när man renoverar eller bygger om hemma. Just trä som råvara är fantastiskt, förnyelsebart och mångsidigt då en vacker parkett kan passa ihop med allt från en modern till lantlig inredning.

Trä är en naturlig råvara vilket innebär att golvet och dess utseende förändras med tiden. För att golvet ska återfå sin vackra glans och lyster igen kan våra golvläggare hjälpa dig med en noggrann golvslipning.

Golvrenovering som framhäver den naturliga lystern igen

Som med din övriga bostad är dina golv även i behov av en renovering lite då och då. Detta är viktigt vare sig det handlar om att slipa fiskbensparkett i Stockholm, slipa köksgolv eller slipa trägolv. Våra golv får utstå mycket och förslitningar uppstår lätt under åren. Med tanke på att vi går på golvet med eller utan skor och drar tunga möbler längs med golvet är det inte konstigt att ytskiktet på trägolvet blir slitet.

Att golvet blir slitet, får repor och börjar se tråkigt ut är vanligt för trägolv men det går att åtgärda. Låt våra golvläggare undersöka golvets nuvarande skick för att ge rekommendationer på prisvärda lösningar och rätt ytbehandling för dina golv.

Spara pengar med en regelbunden golvslipning

Om du låter våra golvläggare utföra en golvslipning av din fiskbensparkett i Stockholm sparar du pengar och framhäver golvets naturliga utseende igen. Du sparar även på det fina naturmaterialet som passar den övriga inredningen i din bostad.

När våra golvläggare utför en golvslipning arbetar vi noggrant och fokuserat för att endast slipa bort det nödvändiga. Vi använder moderna slipmaskiner som endast slipar bort det översta ytskiktet som blivit slitet. Därefter applicerar vi en ytbehandling som motsvarar dina önskemål.

Vi kan utföra golvslipning om och om igen

Om du har en robust fiskbensparkett i din bostad har våra golvläggare möjlighet att slipa bort det slitna ytskiktet ett flertal gånger. Vi har lång erfarenhet av golvslipning och vet hur många gånger det är möjligt att slipa trägolvet innan det är dags att investera i ett nytt golv. Innan vi påbörjar en golvslipning av trägolvet är vi noga med att undersöka slitskiktets tjocklek för att säkerställa att vi kan fortsätta arbetet.

När vi arbetar med golv behöver vi de rätta förutsättningarna att utföra arbetet med hög kvalité. För att uppnå detta är det viktigt att golvets underlag är stabilt och att slitskiktets stavar sitter stadigt fast i underlaget. Om du är osäker hur det ser ut för ditt golv kan vi sjävklart hjälpa dig med detta.

fiskbensparkett-stockholm-golvslipning

Välj rätt ytbehandling för att försegla den nedslipade golvytan

När våra golvläggare har slipat dina golv ingår det alltid en ytbehandling som skyddar golvets nya yta och ger en vacker nyans till fiskbensparketten. För att du ska hitta en ytbehandling som motsvarar dina önskemål erbjuder vi ett brett utbud av olika ytbehandlingar.

I vårt välsorterade sortiment har vi en ytbehandlingar som passar olika sorters trägolv, parkettgolv, fiskbensparkett eller andra golv. Om du är osäker på vilken ytbehandling som passar dina trägolv kan vi ge rekommendationer på vad vi tror kommer passa.

  • Hårdvaxolja för golv
  • Vit lasyr för golv
  • Naturligt lack för golv

Över 17 års erfarenhet som golvläggare

Våra golvläggare på Stockholm Golv & Måleri har över 17 års erfarenhet av att slipa golv i olika skick och i olika träslag. Alla golv slits olika mycket i en bostad. Anledningen till detta är att man rör sig olika mycket på olika ytor i bostaden vilket kan leda till en ojämn förslitning på trägolvet. Detta ställer höga krav på vår skicklighet, expertis och kunskap för att kunna leverera en professionell och förstklassig golvslipning.

Då alla golv ser olika ut och alla fiskbensparketter i Stockholm slits olika mycket är vi måna om att inleda varje arbete med att besikta dina trägolv. I många fall kan det vara lacken som slitits ned och förlorat sin tidigare glans. Då slipar vi bort den gamla lacken för att framhäva en ny träyta. Om golvet är väldigt slitet kan det behövas en mer djupgående golvslipning för att framhäva trägolvets naturliga utseende igen. Vi använder alltid en slipmaskin anpassad för trägolvets tjocklek och nuvarande skick för att resultatet ska bli så bra som möjligt.

Golvslipning till bra pris med ROT-avdraget

I vårt team arbetar stolta och erfarna golvläggare som kan hjälpa dig när det är dags att slipa fiskbensparketten i Stockholm. Vi arbetar noggrant, med precision och med fokus på hög kvalité. Vi erbjuder vår golvslipning till både privatpersoner och företag som vill rusta upp golvet i fastigheten eller bostaden.

För att du ska bli 100% nöjd erbjuder vi alltid fem års garanti på vår golvslipning.

Kontakta våra golvläggare för en prisvärd offert för golvslipning av fiskbensparkett i Stockholm. När du kontaktar oss får du gärna berätta mer om vilket trägolv du har samt storlek på rummet. Vi återkommer inom kort med en offert baserad på dina önskemål.

  • Som privatperson kan du anlita våra golvläggare med ROT-avdraget för en prisvärd golvslipning.
Ta hand om dina trägolv med en golvslipning. Dina golv ser fina ut, återfår sin lyster och håller i flera år framöver.